Cadeautje: gratis hulp voor lagere energierekening

omlaagd die meter

De huurders van Alwel in Etten-Leur, Terheijden en gemeente Moerdijk krijgen een duurzaam cadeau van de HuurdersBelangenVereniging Etten-Leur (HBV) aangeboden!

Je kunt gratis een persoonlijk advies krijgen over het verlagen van jouw energiekosten. Dan mag je ook nog voor 50 euro energiebesparende producten bestellen. Zo kan je verbruik van stroom en gas flink dalen, én betaal je minder.

Omlaag die meter: persoonlijk advies en gratis producten

De HBV zet geld van de fusiebesparing in voor deze actie. Zo jou helpen ze jou met energiebesparing. Via kleine maatregelen en nieuwe gewoontes.

08c98db3 1b46 4229 a60a 701e7c540c6eDe energieadviseur helpt je eventueel ook bij het installeren van de bestelde producten. Daarna kun je zelf je energieverbruik online bijhouden, resultaten bekijken en vragen stellen aan jouw adviseur. Wil je graag dat hij/zij na een tijdje nog een keert langskomt, dan kan dat natuurlijk.

Als je je aanmeldt voor 'Omlaag die meter' krijg je bezoek van een energieadviseur.
Tijdens dit huisbezoek nemen jullie samen een vragenlijst door. En op basis daarvan krijg je een persoonlijk advies voor slim besparen. Ook ontvang je een tegoedbon. Hiermee mag je voor 50 euro winkelen in de webshop: www.omlaagdiemeter.nl.

Vragen of aanmelden?
Huur je een huis bij Alwel in Etten-Leur, Terheijden of de gemeente Moerdijk (Moerdijk, Zevenbergschen Hoek of Zevenbergen) en wil je dit jaar nog profiteren van het aanbod dat de HBV doet. Stuur dan een mailtje met naam, adres en telefoonnummer naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Liever eerst nog wat meer weten, bel dan naar:
085 13 03 647.

HBV-plan krijgt veel steun
Voor de uitvoering van dit HBV-plan is de Stichting Duurzaam STOER in de arm genomen. Zij werkt al jaren met energieadviseurs, voor particulieren, gemeenten, scholen en bedrijven. Voor dit project geldt ook een nauwe samenwerking met Alwel, Centrum voor Wonen en energie coöperatie DuurSaam Etten-Leur.

logo hbvlogo alwelcentrum voor wonenduursaam etten leurons 2050 stoer

Agenda

15 oktober
Vergadering huurdersraad

28 oktober
Bijeenkomst R.v.C. van Alwel en de Huurdersraad

2 november
Landelijke ledendag woonbond in Amersfoort

5 november
Cursus werkplan en begroting door Bram Meijer van de Woonbond

7 november 13.30– 15.00 uur
Huurdersspreekuur

11 november
Najaarsvergadering

19 november
P.V.-vergadering Woonbond

5 december 13.30– 15.00 uur
Huurdersspreekuur