Uitnodiging algemene ledenvergadering 6 september 2021

20210823 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Maandagavond 6 september 2021 houdt de HuurdersBelangenVereniging Etten-Leur haar Algemene Leden Vergadering. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur bent u welkom in het Turfschip Schipperstraat 1 in Etten-Leur.

Daar staat voor aanvang de koffie of thee klaar met een stukje taart zoals u van ons gewend bent. Natuurlijk organiseren we deze vergadering met in achtneming van alle regels van het RIVM, dat houdt in dat we 1,5 meter afstand van elkaar houden en ons tijdens de vergadering zo min mogelijk verplaatsen in de ruimte.

Gezien de coronamaatregelen vragen wij wel om u echt van tevoren aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De HBV Etten-Leur heeft de afgelopen coronatijd niet stil gezeten, als u onze website heeft bezocht www.hbvettenleur.nl, ons Huurdersnieuws heeft gelezen wat 4x per jaar in uw brievenbus is gevallen, of onze facebookpagina gezien heeft, dan heeft u dat ook kunnen volgen. Al onze werkzaamheden zijn digitaal gewoon doorgegaan. We hebben ons best gedaan de huurders van Awel ook in deze rare tijden goed te vertegenwoordigen.

Het voorstel is om de volgende agenda aan te houden:

 1. Welkom, opening en mededelingen
  Na de opening wordt gelegenheid geven om mededelingen te doen.

 2. Jaarverslag 2020
  Het conceptjaarverslag wordt besproken en de kascontrolecommissie die de kascontrole op 31 mei 2021 heeft gedaan, brengt verslag uit. De vergadering wordt gevraagd het verslag vast te stellen en de zaakvoerder decharge te verlenen.

 3. Verkiezingen nieuwe leden voor de kascontrolecommissie
  Kandidaten kunnen zich tot en met de behandeling van dit agendapunt opgeven.

  Pauze: Tijd voor een 2e kop koffie of thee.

 4. Heeft de vergadering nog ideeën voor het werkplan 2022?
  In december presenteren wij weer ons nieuwe jaarplan en begroting voor 2022 heeft u nog suggesties of ideeën, dan vernemen we die graag.

 5. Rondvraag
  Iedereen krijgt de gelegenheid onderwerpen aan te snijden, die niet eerder tijdens de vergadering zijn besproken.

 6. Presentatie woonfraude en criminaliteit

  20210823 woon fraude

  Deze wordt gepresenteerd door Cas van de Ven Projectleider woonfraude en veiligheid van Alwel.

 7. Sluiting.

  20210823 sluiting

  Na afloop is er dan zoals gebruikelijk wat tijd voor een persoonlijk gesprek, mocht u daar behoefte aan hebben, uiteraard onder het genot van een drankje.

Verslag_voorjaarsvergadering_17-06-2019.pdf


Afdrukken