2

Uitnodiging algemene ledenvergadering 11 april

 20220407 ledenvergaderting 11 april

Maandagavond 11 april 2022 houdt de HBV Etten-Leur haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Op de vergadering bespreken we het Jaarverslag en het financieel verslag 2021.

DuurSaam Etten-Leur geeft u informatie over de activiteiten van DuurSaam Etten-Leur en hoe u kunt besparen op uw energierekening.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en eindigt uiterlijk om 21:30 uur. Vanaf 19.00 uur bent u welkom in ons Huurdershuis aan de Liesbosweg 40c ingang Emmalaan waar onze gastvrouw Netty van Iersel de koffie, thee en wat lekkers heeft klaarstaan.

Agenda
1. Welkom, opening en mededelingen
2. Verslag algemene ledenvergadering 21 februari 2022
3. Jaarverslag en Financieel verslag 2021

Pauze

4. Presentatie DuurSaam Etten-Leur
5.. Rondvraag en wat er verder ter tafel komt.

Na de vergadering is er nog gelegenheid voor een drankje en een goed gesprek met elkaar.

Aanmelden
Wij verzoeken u voor vrijdag 8 april aan te melden voor de vergadering, zodat we zeker weten dat we voldoende ruimte hebben in ons huurdershuis. Dit kan via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht u op 11 april verhinderd zijn, dan stellen we het erg op prijs als u via de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wilt reageren op ons Jaarverslag en Financieel verslag 2021.

Volg ons op:


 Doorzoek onze website: