2

Uitnodiging najaarsvergadering 14 november 2022

Maandagavond 14 november 2022 houdt de HBV Etten-Leur haar jaarlijkse najaarsvergadering. Tijdens de najaarsvergadering kijken we terug naar het afgelopen jaar, vragen we instemming met een wijziging van de statuten en het huishoudelijk regelement, verder bespreken we het activiteitenplan en de begroting 2023 en is er een presentatie door de meedenkcoaches van de gemeente Etten-Leur.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur bent u welkom in ons Huurdershuis aan de Liesbosweg 40c ingang Emmalaan waar onze gastvrouw Netty van Iersel de koffie, thee en wat lekkers heeft klaarstaan.

U kunt uw aanwezigheid tijdens de najaarsvergadering aanmelden via het emailadres; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

  1. Welkom opening en mededelingen
  2. Verslag algemene Ledenvergadering 11-04-2022
  3. Instemming Statutenwijziging en Huishoudelijk Reglement
  4. Vaststelling Activiteitenplan 2023 en Begroting 2023
  5. Pauze
  6. Presentatie meedenkcoaches gemeente Etten-Leur Mirthe Verstijlen en Neeltje Heeren.


Mocht u op 14 november verhinderd zijn, dan zou ik het erg op prijs stellen als u via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. reageert op de agenda-onderwerpen en de bijbehorende documenten.

Volg ons op:


 Doorzoek onze website: